Sarah feestpop huren Amersfoort

Komt u uit de buurt van Amersfoort en u wilt een Sarah feest opblaaspop huren? dan bent u bij Party-Pop aan het juiste adres. Wij verhuren feestpoppen in allerlei soorten en maten. Onze poppen zijn makkelijk te vervoeren in een busje of stationwagen. Heeft u de pop liever aan huis geleverd? Ook dat kan. Wij bezorgen in de directe omgeving van Amersfoort zoals bijvoorbeeld Leusden, Woudenberg, Soest, Nijkerk, Nijkerkerveen, Bunschoten-Spakenburg. Maar ook in Barneveld en Voorthuizen. Woont u niet in een van deze plaatsen en wenst wel gebruik te maken van onze bezorg en ophaal service? Neemt u dan contact met ons op.

party-pop assortiment

SARAH SKYDANCER

Skydancers bewegen in de wind! De Sarah Skydancer is uitermate geschikt om op te zetten in uw tuin of waar u ook maar uw 50ste verjaardag wil vieren!

SARAH CARTOON

De Cartoons party-pop ballonnen zijn vrolijke figuren die in één oogopslag duidelijk maken wat er gevierd wordt! De Sarah Cartoon is een leuke en speelse manier om uw gasten welkom te heten.

SARAH FEESTEND

De party-poppen uit de “Feestend” serie hebben een modernere uitstraling dan de meeste Sarah en Abraham poppen. Toch zijn ze direct herkenbaar!

SARAH FEESTBOOG

Heet uw gasten welkom door ze onder deze feestelijke boog te laten lopen! De Sarah Feestboog werkt uitnodigend en straalt vrolijkheid uit!

SARAH TIROL

 De Sarah Tirol is uitermate geschikt om op te zetten in uw tuin of waar u ook maar uw 30ste, 401ste of 50ste verjaardag wilt vieren!

Sarah Abraham Reserveren Contact Huren Feestpop Opblaasfiguur Party Verjaardag

Op zoek naar een leuke Sarah opblaaspop of Sarah skydancer? Party Pop verzorgt de leukste Sarah opblaasfiguren en Sarah skydancers in Amersfoort, Soest, Baarn, Leusden, Nijkerk, Barneveld en omstreken!

Wij hebben een bezorg en ophaalservice. Wij brengen en halen de gehuurde pop in de volgende plaatsen:,

Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Scherpenzeel, Soest, Baarn, Zeist, Soesterberg, Spakenburg, Bunschoten, Nijkerk, Nijkerkerveen, Barneveld, Voorthuizen, Eemnes