Abraham feestpop huren in Amersfoort

Komt u uit de buurt van Amersfoort en wilt u een Abraham feest opblaaspop huren? dan bent u bij Party-Pop aan het juiste adres. Wij verhuren feestpoppen in allerlei soorten en maten. Onze poppen zijn makkelijk te vervoeren in een busje, stationwagen of een kleine auto.

party-pop assortiment

ABRAHAM SKYDANCER

Skydancers bewegen in de wind! De Abraham Skydancer is uitermate geschikt om op te zetten in uw tuin of waar u ook maar uw 50ste verjaardag wil vieren!

ABRAHAM CARTOON

De Cartoons party-pop ballonnen zijn vrolijke figuren die in één oogopslag duidelijk maken wat er gevierd wordt! De Abraham Cartoon is een leuke en speelse manier om uw gasten welkom te heten.

ABRAHAM FEESTEND

De party-poppen uit de “Feestend” serie hebben een modernere uitstraling dan de meeste Abraham en Sarah poppen. Toch zijn ze direct herkenbaar!

ABRAHAM FEESTBOOG

Heet uw gasten welkom door ze onder deze feestelijke boog te laten lopen! De Abraham Feestboog werkt uitnodigend en straalt vrolijkheid uit!

ABRAHAM XXL

Met deze 5 meter grote Abraham wordt uw 50e verjaardag nog specialer!

ABRAHAM FEESTEND SKYDANCER

Deze Abraham feestend Skydancer danst in de wind!

ABRAHAM TIROL

Deze Abraham tirol, een echte blikvanger

ABRAHAM OUWE LUL

Deze Abraham ouwe lul, een echte blikvanger

Sarah Abraham Reserveren Contact Huren Feestpop Opblaasfiguur Party Verjaardag

Op zoek naar een leuke Abraham opblaaspop of Abraham skydancer? Party Pop verzorgt de leukste opblaasfiguren en skydancers in Amersfoort, Soest, Baarn, Leusden, Nijkerk, Barneveld en omstreken!